tufuse pro 0.9.7 "error 2"

Discussion forum for Tawbaware's TuFuse and TuFuse Pro software
Post Reply
button
Posts: 4
Joined: Thu Jul 17, 2008 8:32 pm

tufuse pro 0.9.7 "error 2"

Post by button » Sat Jan 16, 2010 9:52 pm

Hey Max,

Previously, I purchased Tufuse Pro and ran it without difficulty. However, I had to reinstall windows, and now I get the following error immediately after hitting the "fuse images" button, no matter how many images are loaded (tif or jpeg), and no matter where they are located:

"CreateProcess failed. Error: 2"

This is then followed by:

"An error was encountered processing batch 1
Processing returned: 2"

I have vista 64 bit, service pack 2. Tufuse pro installed on C drive. I've run the visual basic .exe scripts, both the "vbrun60" and "vbrun60sp6". Please help!

Thanks,
John

maxlyons
Posts: 3649
Joined: Fri Jun 20, 2003 8:55 pm
Location: USA
Contact:

Re: tufuse pro 0.9.7 "error 2"

Post by maxlyons » Sun Jan 17, 2010 7:18 pm

button wrote:"CreateProcess failed. Error: 2"
That is an indication that TuFuseGUI (the graphical app that you see) failed to launch tufuse.exe (the command line app that does the actual image processing) because tufuse.exe was not found.

What directory did you install TuFuse GUI (full path name, please)?

Can you make sure that tufuse.exe is in the same directory?

Thanks,

Max

button
Posts: 4
Joined: Thu Jul 17, 2008 8:32 pm

Post by button » Sun Jan 17, 2010 9:35 pm

You were right- there was no Tufuse.exe. Somehow, I broke the shortcut I had on the desktop. On a hunch, I launched the program from the Start menu, and that did the trick.

Much appreciated- I wouldn't have tried that without your insight.

Thanks again,
John

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest